Tuesday, December 27, 2011

cr7 2012

cr7 2012 shoot on goal wallpaper free download

Barca wallpaper 2012

Barca wallpaper 2012 free for download wallpaper of F.C Barcelona football club

Cristiano Ronaldo Pictures 2012

Cristiano Ronaldo Pictures 2012 free download C.Ronaldo 2012 pictures for desktop background free

Barca 2012 Wallpaper

Barca 2012 Wallpaper free for download. Logo F.C Barcelona 2012 latest

Rebecca Black Photos 2011

Rebecca Black Photos 2011

Rebecca Black is one of the heart touching celebrity all over the globe. She is not on a singer but a great success story in a very little age and time. As Rebecca Black Pictures are her identity now a person who love the English Music its impossible out of that music lovers category below 70% people don't know about Rebecca Black and they are unfamiliar with her face. Most interesting thing is people don't only love to wait for her new music releases but they also wait for Rebecca Black Photoshoot many people around the world want to see her latest Photoshoot and Rebecca Black Photos. Now talking about the year Rebecca Black 2011 gave her great success again like her Friday Song and then Rebecca Black My Moment had a great output for her. She faced so many hurdles in her life to get this much success but finally she got the hit and made her name printed on people heart and won their hearts. Under this post you can see Rebecca Black Photos 2011.

Rebecca Black Photos 2011

Rebecca Black Photos 2011

Rebecca Black Photos 2011

Rebecca Black Photos 2011

Rebecca Black Photos 2011

Rebecca Black Photos 2011

Rebecca Black Photos 2011

Rebecca Black Photos 2011

Rebecca Black Photos 2011

Selena Gomez

Selena Gomez

Selena Marie Gomez was born in Grand Prairie, Texas, the daughter of former stage actress Mandy Teefey (née Cornett) and Ricardo Joel Gomez is an American actress, singer, and UNICEF Goodwill Ambassador, best known for portraying Alex Russo in the Emmy Award-winning Disney Channel television series Wizards of Waverly Place. She subsequently ventured into feature films and has starred in the television movies Another Cinderella Story, Wizards of Waverly Place: The Movie, and Princess Protection Program. Selena Gomez made her starring theatrical film debut in Ramona and Beezus. Enhancing her repertoire into the music industry, Selena Gomez is the lead singer and founder of the pop band Selena Gomez & the Scene, which has released two RIAA Gold certified studio albums, Kiss & Tell and A Year Without Rain. Selena Gomez has also contributed to the soundtracks of Tinker Bell, Another Cinderella Story and Wizards of Waverly Place after signing a record deal with Hollywood Records. 

Selena Gomez

Selena Gomez

Selena Gomez

Selena Gomez

Selena Gomez

Selena Gomez

Selena Gomez

Hilary Duff Pregnanat



Hilary Duff Pregnant


Hilary Duff Pregnant


Hilary Duff Pregnant


Hilary Duff Pregnant


Hilary Duff Pregnant


Hilary Duff Pregnant


Hilary Duff Pregnant


Hilary Duff Pregnant


Hilary Duff Pregnant

Sunday, December 25, 2011

Eminönü Alışveriş Rehberi (2)


Hasırcılar caddesindeki önemli uğrak yerlerinden biri de pastacılık malzemelerinin satıldığı dükkanlar. En bilinen dükkan olan Nüans'ı ziyaret ediyoruz. İçeri girer girmez "fotoğraf çekmek yasaktır" yazısı ile karşılaşıyoruz. Fotoğrafsız bir tanıtım yazısı mümkün değil. İzin istemek için bir yetkiliyle görüştüğümüzde, ürünlerin fotoğrafını çekip kendi mağazalarındaki ürünler olarak gösterip, internet üzerinden satış yapan kişiler nedeniyle böyle bir uygulamaya başvurduklarını belirtiyor. Haksız da sayılmazlar. Amacımdan ve bloğumdan bahsedince  fotoğraf çekmemize izin veriyorlar. Derin bir nefes aldıktan sonra, içerideki müşteri kalabalığını rahatsız etmeden hızlıca fotoğraf çekmeye başlıyorum.

eminonu-pastacilar6

Ürün çeşitliliği oldukça bol, pastacılığa dair aradığınız herhangi bir ürünü bulamama ihtimaliniz oldukça düşük. Pasta- kurabiye-kek kalıpları, şeker hamuru ve şeker hamuru ekipmanları, kokteyl şurupları,  gıda boyaları, jöleler, jelatin ve glikozdan tutun da endüstriyel mutfak ekipmanlarına kadar geniş bir ürün yelpazeleri var.


eminonu-pastacilar7



eminonu-pastacilar5

Şeker hamuru yapmak için gereken tüm malzemeleri temin edebileceğiniz gibi dilerseniz vakumlanmış halde satılan hazır şeker hamurunun  kilosunu 12 liraya satın alabilirsiniz. Fotoğrafta görülen, pasta üzeri süslemeleri için şeker hamurundan yapılmış modellemelerin kutusu ise 3.50 lira idi.

eminonu-pastacilar16

Nüans'ın biraz ilerisinde Besan var.


eminonu-pastacilar10


eminonu-pastacilar12


eminonu-pastacilar15

Şeker hamurunu renklendirmek için kullanılan ve toz gıda boyasına oranla daha rahat bir kullanım sunan jel gıda boyası 5 liraydı.

eminonu-pastacilar11

Bu silikon kalıplar oldukça ilgimi çekti. Şeker hamurundan figürler yapmak için kullanılabildiği gibi sabun veya mumdan da figürler yapmak için kullanılabiliyor.

Hasırcılar caddesinde pastacılık malzemeleri satan Yüksel Pastane Malzemeleri  isimli bir dükkan daha var. Bu dükkan mercan çıkışına doğru giderken sağda dar bir sokak içerisinde. Nüans ve Besan'a oranla daha küçük bir dükkan ama mutlaka oraya da uğranmalı. Alışverişe dalıp fotoğraf çekmeyi unutmuşum ne yazık ki.

Yüksel pastacılığın hemen yanında dekoratif kutular satan bir dükkan var. Oldukça zevkli ve estetik kutular yapıyorlar. Yılbaşı için hediyelik kutu satın alacakların mutlaka uğradıkları bir yer burası.

Rotamız dekoratif boyama malzemelerinin satıldığı Sabuncu han ve takı tasarım ürünlerinin satıldığı marpuççular hanla devam edecek. Bir sonraki yazıda görüşebilmek dileğiyle sağlık ve sevgiyle kalın.

Eminönü Alışveriş Rehberi (1)

Thursday, December 22, 2011

Wallpaper AS Roma Totti

Wallpaper AS Roma Totti free download wallpaper
Francesco Totti, Ufficiale OMRI  (born 27 September 1976 in Rome) is an Italian footballer who is the captain of Serie A club Roma. His primary position is that of a trequartista, though he has also been successfully utilized as a lone striker. Totti has spent his entire career at Roma, is the number-one goalscorer and the most capped player in the club's history. He is considered  as one of the finest players in his generation  and also Roma's greatest player ever.

Karim Benzema Wallpaper

Karim Benzema Wallpaper free download Real Madrid football players Wallpaper for fans and supporter

Barcelone FC 2012

Barcelone FC 2012 is free download wallpaper of FC. Barcelona football club from Spain.

See also FC Barcelona 2012 Calendar by amazon
New Barcelona Calender 2012

wallpaper: cristiano ronaldo wallpaper 2012

Free wallpaper: Cristiano Ronaldo wallpaper 2012 download from messiwallpapers.blogspot.com and find more latest wallpaper for Ronaldo fans and other football players in the world

cristiano ronaldo wallpaper real madrid 2012

Cristiano Ronaldo wallpaper Real Madrid 2012 free wallpaper for download.
All these pictures are from Cristiano Ronaldo seasons when playing in Real Madrid, which means you'll find wallpapers from 2008-2009, 2009-2010 and 2011-2012.