Eylül ayının etkinlik konusu olan "Aperatifler ve Mezeler"e Cafe Gusto evsahipliği yapıyor. Konu seçimi gayet başarılı olmuş, teşekkürler Serpil:)
Kafede yaptığım en pratik çeşitlerimden dört tanesini seçtim.
Kafede yaptığım en pratik çeşitlerimden dört tanesini seçtim.
Rendelenen havuçlar bir miktar tuz eklenerek, sıvıyağ ile teflon tavada havucun hacmi azalana kadar sotelenir. Ilındıktan sonra 1 kaşık mayonez eklenmiş sarımsaklı yoğurt ile karıştırılır.
Yoğurtlu Semizotu Salatası
Semizotları önce ayıklanır, sonra yıkanır ve iyice kurutulur. Çırpılmış sarımsaklı yoğurt ile karıştırılır.Üzerine eklenen pul biber ve zeytinyağı hem lezzet katar hem de renk uyumu yaratarak sunumu şıklaştırır.
Haşlanan makarnaya rendelenmiş havuç, küp küp doğranmış kornişon turşu, bir miktar mayonez ve bir miktar yoğurt eklenerek karıştırılır.
No comments:
Post a Comment